Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Chevalier rings

Είναι κομψά, είναι ιδιαίτερα και προσδίδουν στυλ σε κάθε εμφάνιση. Τα chevalier rings έχουν πλέον κατακτήσει την αγορά ενώ πριν από λίγα χρόνια μόνο οι φανατικές του είδους τα φορούσαν. Προσωπικά τα λατρεύω.




Λίγα για την ιστορία....Τα δαχτυλίδια αυτά έχουν πάρει την ονομασία τους από τη γαλλική λέξη cheval που σημαίνει άλογο. Τα φορούσαν στο μικρό δάχτυλο άντρες ευγενείς, αριστοκρατικής καταγωγής ή κάτοχοι κάποιου βασιλικού τίτλου. Συνήθως το δαχτυλίδι απεικόνιζε το οικόσημο της κάθε αριστοκρατικής οικογένειας.

Όλα τα παραπάνω βέβαια σε μια άλλη εποχή. Σήμερα το chevalier δαχτυλίδι φοριέται κυρίως από τις γυναίκες και προσδίδει εξαιρετική κομψότητα από το πρωί έως το βράδυ.


Μπορείτε να τα βρείτε πλέον σε όλα τα καταστήματα με κοσμήματα και επειδή εμείς είμαστε εδώ για εσάς ιδού κάποιες ιδέες για αγορές.

Αν επιθυμείτε να φορέσετε κάτι διαχρονικό, διακριτικό και "σχεδιασμένο" για εσάς επιλέξτε ένα δαχτυλίδι chevalier με το αρχικό του ονόματός σας. Θα νιώσετε πραγματικά ξεχωριστή.


www.annamariamazaraki.gr


Πιο ουδέτερο και πολυφορεμένο αλλά πάντοτε χαριτωμένο το σχέδιο με το στέμμα. Θα το ήθελα στη συλλογή μου χωρίς δεύτερη σκέψη.


www.jewlsandjems.com


Πιο ανάλαφρη και δροσερή επιλογή ένα chevalier δαχτυλίδι λευκό - κυρίως για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σας.


www.kosmima.gr


Αξίζει να επισκεφθείτε τα καταστήματα Lilalo και να δοκιμάσετε ποιο από τη μεγάλη ποικιλία δαχτυλιδιών σας ταιριάζει καλύτερα. Προσωπικά θα επέλεγα είτε ένα για όλες τις ώρες ή ένα παιχνιδιάρικο και κοριτσίστικο. Οι επιλογές μου:





Τέλος για άνω των 40 ετών κυρίες θα πρότεινα ένα δαχτυλίδι εντυπωσιακό και διαχρονικό. 


www.gold4u.gr
Καλοφόρετα!



by Σοκολάτα






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου