Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Τάσεις: Cambridge Satchel Bag



Ό,τι πιο chic μπορείς να κρατήσεις!


Η Satchel bag είναι μια από τις πιο κλασικές τσάντες όλων των εποχών. Έχει κρατηθεί από άντρες και γυναίκες και αποτελεί τον πρόδρομο του backpack.
Έχει δερμάτινα λουριά με κουμπώματα που θυμίζουν ζώνη και κρεμιέται από το μεγάλο της λουρί από τον ώμο ή φοριέται διαγώνια για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια. Συμπληρώνει τέλεια ένα boho look, αλλά κι ένα άκρως κοριτσίστικο ή ένα κλασικό βραδινό. Στο παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί κυρίως για τη μεταφορά βιβλίων, γι' αυτό το λόγο μας θυμίζει λίγο σχολική τσάντα μιας άλλης εποχής.

Ο οίκος Cambridge Satchel Bags έδωσε ένα νέο αέρα στην κλασσική stachel bag ντύνοντας τη με χρώμα και σχέδια και την έφερε και πάλι στο προσκήνιο. Η ιδρυτής του, η Julie Deane, ξεκίνησε να φτιάχνει satchel bags όταν αποφάσισε να στείλει την κόρη της σε ιδιωτικό σχολείο και δεν της έφταναν τα χρήματα που έβγαζε. Τέσσερα χρόνια μετά, η επιχείρησή της κάνει 12 εκατομμύρια λίρες τζίρο πουλώντας 900 περίπου τσάντες την ημέρα!

Η ιδιοκτήτρια και σχεδιάστρια της Cambridge Satchel Bag, Diane Deane.






Διάσημοι λάτρεις της τσάντας; O Indiana Jones και ο Jack Bauer! Αλλά, εκτός αυτών και μερικά πιο υπαρκτά πρόσωπα...










Την αυθεντική Cambridge Satchel Bag μπορείς να την αγοράσεις (αν δεν έχεις άμεση κι εύκολη πρόσβαση στο Harrods) από το internet και συγκεκριμένα τη διεύθυνση https://www.cambridgesatchel.co.uk/,  στην τιμή των 94£ για την πιο απλή της έκδοση. Αν, όμως, οι 94£ σου φαίνονται πολλές, ή προτιμάς να τη δοκιμάσεις πριν την αγοράσεις σου έχω τη λύση!

Εξ αφορμής της τεράστιας δημοτικότητας της, η Satchel bag έχει αντιγραφεί σε πολλές και πολύ οικονομικές εκδοχές.
Διάλεξε μια τσάντα σε έντονο χρώμα, για να κάνεις statement, ή σε ένα pastel χρώμα για πιο chic εμφανίσεις ή σε ένα ταμπά ή μαύρο για super κλασικό στυλ.

Σου προτείνω τις παρακάτω:

ACCESSORIZE 25£ (ONLINE STORE)

ESPRIT 59,95€

ESPRIT 99,95€

FOSSIL 88,99€

ΚΟΤΟΝ 59,99€

PULL & BEAR 25,99€

SFERA

ZARA 119,00€

ΚΕΜ 44,00€

by Βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου