Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν! 5 ιδέες για εντυπωσιακή εμφάνιση!


Ο καινούριος χρόνος έρχεται και όλοι λίγο- πολύ κάτι έχουμε κανονίσει για το πιο επίσημο βράδυ όλης της χρονιάς- την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.


Εϊτε μείνεις μέσα με οικογένεια, είτε έχεις κανονίσει να πας σε party ή έχεις οργανώσει η ίδια κάποιο, ο καινούριος χρόνος πρέπει να σε βρει πανέμορφη!

Τι είναι, όμως αυτό που θα κάνει τη διαφορά στο ντύσιμό της συγκεκριμένης βραδιάς;
Σου έχω 5 ιδέες που μπορούν να σε βοηθήσουν!

1. Χρυσός


Το νέο έτος πρέπει να μας βρεί λαμπερές!
Βάψε τα νύχια σου χρυσά, πρόσθεσε και glitter και φόρεσε κοσμήματα. Το look της Πρωτοχρονιάς επιβάλλεται να είναι λίγο "φορτωμένο". Άλλωστε ο χρυσός και η ποσότητα στα κοσμήματα είναι μόδα!


2. Γούνα

Μια οικολογική (πάντα) γούνα θα σε βολέψει απίστευτα το κρύο βράδυ της παραμονής είδικά αν έχεις διάφορες προτάσεις και καλέσατα, στα οποία θέλεις να πας.


3. Χρώμα

Προς θεού μην επιλέξεις μαύρο για το ρεβεγιόν! Είναι υπέροχο χρώμα, θα με βρεις σύμφωνη και αναδεικνύει άψογα τα κοσμήματα που ανέφερα παραπάνω, αλλά γιατί να φορέσεις κάτι τόσο συνηθισμένο όταν φέτος υπάρχουν άπειρες επιλογές σε μπορντό, μπλε, μωβ, ακόμα και λευκό. Κάνε τη διαφορά φορώντας κάτι ιδιαίτερο το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και μην καταφύγεις στα συνηθισμένα!


4. Βελούδο

Chic και πολύ in, το βελούδο το συναντάμε όχι μόνο σε ρούχα, αλλά και αξεσουάρ. Η πρότασή μου, αν θέλεις πραγματικά να ξεχωρίσεις, είναι βελούδινα παπούτσια! Είναι πολύ άνετα και πολύ εντυπωσικά.

5. Έντονο Μακιγιάζ

Επίλεξε το καλύτερο χαρακτηριστικό σου και τόνισέ το. Πολύ! Βάψε τα χείλη σου με μπορντώ κραγιόν και βάλε μόνο μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου. Ή βάψε με ένα έντονο γκρί ή μαύρο τα μάτια σου και χρησθιμοποίησε ένα nude κραγιόν για τα χείλη σου.


Ό,τι κι αν έχεις κανονίσει να κάνεις αύριο το βράδυ φρόντισε να νιώθεις θεά!


by Βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου