Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

20 άντρες (του Hollywood) στους οποίους δε μπορούμε να αντισταθούμε!

20. Kellan Lutz

Ένας από τους πολλούς ηθοποιούς που αναδείχτηκαν με το Twilight, ο Kellan Lutz αρέσει επειδή έχει το (αγγελικό) πρόσωπο του καλού παιδιού. Αν δυσκολευτείτε να τον αναγνωρίσετε στις ταινίες, είναι επειδή εκεί είναι μελαχρινός με καφέ μάτια!


19. Gael Garcia Bernal

Δε θα τον έλεγες αντικειμενικά ωραίο. Αλλά έχει κάτι (μελαγχολικό) στο βλέμμα του που κάνει πολλές γυναίκες να θέλουν να τον... παρηγορήσουν. Ανερχόμενος και  ταλαντούχος, πιστεύω ότι έχουμε πολλά να δούμε από εκείνον στο μέλλον.


18. Channing Tatum

Ο πιο sexy άνδρας, σύμφωνα με το περιοδικό People! Συνδυάζει το baby face με το στυλ του κακού παιδιού. Είναι φέτες (κυριολεκτικά!) και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Στο Magic Mike, παράδειγμα, μία από τις χειρότερες ταινίες της χρονιάς, δικής του σύλληψης και παραγωγής, εμφανιζόταν ημίγυμνος και χόρευε- ειδικότης του!


17. Ryan Reynolds

"Είναι πολύ ωραίος, αλλά εμένα δε μ' αρέσει"- πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και την έχουμε κοροϊδέψει; Κι όμως, αυτή είναι η γνώμη μου για τον Ryan Reynolds! Είναι όμορφος, μπορώ να το δω, αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που αρέσει πάνω του ώστε να έχει τόσο φανατικές θαυμάστριες.


16. Jason Statham

Το κακό παιδί του Αγγλικού σινεμά, που φέρνει κοντά τα ζευγάρια. Τι εννοώ; Δε μπορώ να το ερμηνεύσω, αλλά οι μόνες ταινίες "ξύλου" (που τόσο λατρεύουν τα αγόρια και οι άντρες), τις οποίες μπορώ να παρακολουθήσω με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση είναι εκείνες στις οποίες συμμετέχει ο Jason Statham. Πλοκή μηδενική, σενάριο ανύπαρκτο, ξύλο πολύ, κατάληξη πάντα η ίδια (το καλό παιδί του υπόκοσμου- Jason, βάζει στη θέση τους όλους τους κακοποιούς) και πάντα φεύγω χαρούμενη από το cinema (;!).


15. Jake Gyllenhaal

Πολλοί βιάστηκαν να πουν ότι μετά το ρόλο του στο Brokeback Mountain θα στιγματιζόταν και δε θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του, παρά μόνο παίζοντας τον ομοφυλόφιλο. Όμως ο Jake Gyllenhaal απέδειξε ότι μπορεί να παίξει και πολλούς άλλους ρόλους με επιτυχία και να κάνει τα κορίτσια να παραληρούν.


14. Daniel Craig

Δε θα είμαι αντικειμενική όταν θα πω: ααααααααααααααααααχ! Ούτε όταν θα δηλώσω ότι το Skyfall για μένα είναι η καλύτερη ταινία James Bond των τελευταίων 10-15 χρόνων. Ο Daniel Craig έχει ένα Αγγλικό Glamour που δε φαίνεται σε πρώτη φάση, αλλά εκτιμάς μόλις αρχίσεις να τον "γνωρίζεις" μέσα από τις ταινίες του.


13.  Josh Duhamel

Μπορεί οι περισσότεροι να τον γνωρίζουν ως το σύζυγο της Fergie, παρόλα αυτά, δεν παύει να είναι ηθοποιός του Hollywood με συμμετοχές σε πολλές ταινίες και σειρές, αλλά και κούκλος!


12. Robert Pattinson

Οι fans του Twilight (και όχι μόνο) τρελαίνονται μαζί του. Προσωπικά, εκ πρώτης όψης, δε μπορώ να δω τι είναι τόσο γοητευτικό πάνω του. Σκέφτομαι πως είναι ίσως ο ντροπαλός και ρομαντικός του χαρακτήρας που ξετρελαίνει τόσο τα κορίτσια και όχι τόσο η εξωτερική του εμφάνιση. Όπως και να'χει, δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα.


11. Brad Pitt

Ένας άντρας για τον οποίο δεν έχει υπάρξει ποτέ γυναίκα ή άντρας να μην παραδεχτεί ότι είναι εξαιρετικά όμορφος. Υπάρχουν, όμως πολλές από αυτές που στο όμορφος συμπληρώνουν "εμένα, όμως δε μου αρέσει". Είναι η υπερβολική "τελειότητά" του; Προσωπικά τον βρίσκω κούκλο... αλλά δε μου αρέσει!


10. Ewan McGregor

Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει ήδη, αλλά έχω "κάτι" για τους Εγγλέζους ηθοποιούς. Και πραγματικά αναγνωρίζω ότι κάποιοι από αυτούς (όπως ο συγκεκριμένος) δεν έχουν κάτι εξαιρετικά ωραίο, αλλά, ας είμαστε αντικειμενικές: η ηθοποιία των Άγγλων έχει μια διαφορετική ποιότητα από εκείνη των υπολοίπων. Ευχαριστούμε τον Shakespeare που "δίδαξε" στους Άγγλους το θέατρο και έχουμε σήμερα τόσο μεγάλα ταλέντα να θαυμάζουμε. Go Ewan!


9. Leonardo di Caprio

Super ταλαντούχος (απορώ πότε θα αναγνωριστεί επιτέλους η αξία του με κάποιο βραβείο) και super ωραίος. Δε θα έλεγα το ίδιο πριν από 10- 15 χρόνια, όταν πρωταγωνιστούσε στον Τιτανικό, όταν πρωτοεμφανίστηκε και στόλιζε τους τοίχους των περισσότερων εφηβικών δωματίων του Δυτικού κόσμου! Απόδειξη της ομορφιάς του και του πόσο cool τύπος είναι, η λίστα των γυναικών με τις οποίες έχει βγει κατά καιρούς, που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, κάποια από τα πιο περιζήτητα μοντέλα.


8. George Clooney

Έχει κάτι από τη φινέτσα του παλιού καλού Hollywood. Κι έχει επίσης το πλεονέκτημα του να ομορφαίνει όσο μεγαλώνει. Έντονα πολιτικοποιημένος, αποδεικνύει ότι το επάγγελμά του δεν είναι μόνο η εμφάνιση ή το ταλέντο, αλλά και τα πλεονεκτήματα που μπορεί να έχει η αναγνωρισιμότητα, ώστε να βοηθήσει να γίνει μια αλλαγή (προς το καλύτερο) στον κόσμο.


7. Johnny Depp

Η σταθερή αξία. Όμορφος, ταλαντούχος και μετριόφρων, δεν αναλώνεται σε κοσμικές εμφανίσεις και πάντα μιλάει μέσα από τις (ευφάνταστες) δουλειές του. Αντικειμενικά αγαπητός από το γυναικείο πληθυσμό και αποδεκτός και από τον αντρικό.


6. Clive Owen

Είναι άπειρες οι φορές που αναρωτιέμαι για ποιο λόγο δεν επελέγει ο Clive Owen ως James Bond. Έχει όλο το πακέτο "James Bond" και η φινέτσα του μας θυμίζει έντονα Sean Connery και Roger Moore. Είναι ωραίος, είναι αρρενωπός, είναι αριστοκρατικός.


5. Bradley Cooper

Ο ηθοποιός με το αγγελικό χαμόγελο. Αντικειμενικά κούκλος, έχει αποδείξει ότι μπορεί να γοητεύσει  ως κωμικός ηθοποιός, αλλά και ως δραματικός. Το ταλέντο του (αν υπάρχει, δηλαδή) μου είναι παντελώς αδιάφορο όταν βλέπω το πρόσωπό του στη μεγάλη οθόνη!


4. Colin Farel

Δεν ξέρω τι είναι αυτό που μου αρέσει περισσότερο στον Colin Farel. Οι εναλλακτικές καλλιτεχνικές επιλογές του ή το βλέμμα του κακού- καλού παιδιού (βλέπε Jason Statham); Ο Colin Farel είναι η ήσυχη δύναμη του αγγλικού cinema που γοητεύει τις κυρίες και αποδέχονται πολλοί από τους άντρες.


3. Jon Hamm

Όσες και όσοι δεν παρακολουθείτε Mad Men δεν ξέρετε τι χάνετε! Μπορεί να είναι ο ρόλος του αρρενωπού και πάντα "distant", μυστηριώδους Don Draper που κάνει τον Jon Ham ακαταμάχητο. Μπορεί κι όχι. Η αλήθεια όμως είναι ότι ΕΙΝΑΙ ακαταμάχητος!


2. Ryan Gosling

Πρέπει να είναι ελάχιστες οι γυναίκες που δε θεωρούν τον Ryan Gosling έναν εκ των ομορφότερων εκπροσώπων της νέας γενιάς του Hollywood. Όταν, μάλιστα, η ομορφιά συνδυάζεται με το ταλέντο, το αποτέλεσμα είναι μαζική γυναικεία υστερία- λατρεία προς το πρόσωπό του.


1. Hugh Jackman

Όσο μεγαλώνει όλο και περισσότερο ομορφαίνει κι αρέσει. Γι' αυτό και δικαίως καταλαμβάνει τη θέση Νο1 στο Top 20!


by Βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου