Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Νύχια: Louboutin!


Σε ποια από εμάς δεν αρέσει το στυλ των παπουτσιών του Cristian Louboutin?  Στη συνείδηση όλων των γυναικών του δυτικού κόσμου οι Louboutin γόβες έχουν καθιερωθεί ως το απόλυτο παπούτσι!
Από αυτό τον Σεπτέμβρη, μάλιστα, ο Cristian Louboutin κρατά το trademark της κόκκινης σόλας των παπουτσιών του (μετά από δικαστική διαμάχη με τον οίκο Yves Saint Laurent), την οποία έβαψε πρώτη φορά με βερνίκι νυχιών. Αυτή ακριβώς την "πατέντα" ήρθε να γιορτάσει η νέα τάση, Louboutin Nails! 


Χρειάζεται να εξηγήσουμε κάτι παραπάνω ότι η συγκεκριμένη τάση απαιτεί μακριά νύχια και τη χρήση δύο διαφορετικών βερνικιών, το ένα πάνω και το άλλο στο κάτω μέρος των νυχιών;

Ο τρόπος να το πετύχετε είναι πανεύκολος, φτάνει να χρησιμοποιήσετε μετά ένα ειδικό "στυλό"- ασετόν ή μια μπατονέτα, ώστε να αφαιρέσετε το βερνίκι από το δέρμα σας.



Το πιο συνηθισμένο και πιο chic ταίριασμα χρωμάτων είναι εκείνο του μαύρου πάνω νυχιού με κόκκινο από κάτω- ακριβώς όπως και η κλασσική Louboutin γόβα. Αλλά ο συνδυασμός αυτός δεν είναι ο μόνος εφικτός: Δοκιμάστε να βάψετε τα νύχια σας κι από τις δύο πλευρές με το ίδιο χρώμα σε διαφορετικό τόνο. Ή τολμήστε κάποια έντονη αντίθεση για πιο extreme εμφανίσεις, όπως γαλλικό με κόκκινο, μπλε σκούρο με γαλάζιο και ο,τι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε!






The nail polish junkie,
Βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου