Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Πηγή στυλιστικής έμπνευσης! Victoria Beckham



Στα μέσα της δεκαετίας του '90, ποιος θα μπορούσε να υποθέσει ότι πιο αδιάφορη (και σίγουρα πιο άφωνη) από το διάσημο συγκρότημα των Spice Girls, η Victoria Adams, θα εξελισσόταν στη διασημότερη WAG του κόσμου και στο απόλυτο fashion icon των επόμενων δεκαετιών;


Οι εμφανίσεις στα μέσα της δεκαετίας, κατά την οποία μεσουρανούσαν οι Spice Girls, ήταν κάθε άλλο παρά κομψές, παρά το γεγονός ότι το nickname της στις Spice Girls ήταν Posh (=μοδάτη) Spice. Η, τότε, εικοσάχρονη Victoria ήταν μια αδύνατη κοπέλα που ακολουθούσε πιστά τη μόδα, χωρίς να την αμφισβητεί. Το αποτέλεσμα δεν έχει τίποτα να κάνει με τη σημερινή υπέροχη Victoria, που έχει καθιερωθεί ως fashion icon στη συνείδηση των απανταχού fashionistas.

H Victoria Adams έγινε Victoria Beckham και απέκτησε τέσσερα παιδιά,πράγμα το οποίο δε θα μπορούσε ποτέ κανείς να υποθέσει κοιτώντας το σώμα της. Επιλέγει minimal φορέματα, όσον αφορά το στυλ και όχι την ποσότητα του υφάσματος, κολακευτικά σύνολα, υπέροχες τσάντες και πανύψηλες γόβες. 

Σχετικά πρόσφατα, μάλιστα, ξεκίνησε τη δική της σειρά ρούχων και αξεσουάρ, σειρά που έχει γίνει ιδιαιτέρως αγαπητή από δημόσια πρόσωπα της Αγγλίας και της Αμερικής.
Η Victoria ποζάρει δίπλα σε κάποιες από τις δημιουργίες της

Φορώντας ένα από τα φορέματα που η ίδια σχεδίασε

Η Abbey Cruch με το ίδιο φόρεμα

Η JLo σε φωτογράφηση με το ίδιο, και πάλι, φόρεμα

Η Michelle Williams με δημιουργία της Victoria Beckham


Οι Jennifer Love Hewitt και Sofia Vergara επέλεξαν το ίδιο φόρεμα της Victoria για την έξοδό τους

Η υπέροχη Kate Winslet με δημιουργία της Victoria Beckham

Μετά τη γέννηση της κόρης της σχεδίασε μία τσάντα, στην οποία έδωσε το όνομά της: Harper.

...the Harper Bag

Έχει αδυναμία στον Hermes, φοράει (σχεδόν) πάντα ψηλά τακούνια, παρά τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει στα πόδια και τη μέση της. Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος;

Είναι, κατά κύριο λόγο, αγέλαστη, ακόμα και όταν βρίσκεται μαζί με τα παιδιά της ή όταν βγαίνει στην πασαρέλα και εισπράττει το χειροκρότημα και τις επιδοκιμασίες του κόσμου για τις δημιουργίες της. Σε συνέντευξή έχει πει ότι γνωρίζει πως φαίνεται θυμωμένη ή ξινή, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος. Κρίνοντας από τις φωτογραφίες στις οποίες γελάει... την προτιμούμε αγέλαστη!



Η Victoria Beckham δεν είναι ένα κοινώς αποδεκτό πρόσωπο. Έχει πολλούς θαυμαστές κι ακόμα περισσότερους επικριτές, είτε για την (υπερβολικά, όπως υποστηρίζουν) αδύνατη σιλουέτα της, είτε για το συνήθως αγέλαστο και παγερό στυλ της, είτε γιατι... έχει παντρευτεί έναν από τους πιο sexy κυρίους του αθλητισμού! Είτε τη συμπαθεί κάποιος, είτε όχι, οφείλει να παραδεχτεί ότι είναι μια πολύ κομψή γυναίκα με άριστο γούστο (να υπενθυμίσουμε, έχει τον David Beckham στο πλάι της) και με "ένστικτο" σε ότι αφορά τη μόδα. Κομψή στις πρωινές εξόδους της, κομψή όταν παρακολουθεί το σύζυγό της να παίζει ποδόσφαιρο, κομψή και στις μετακινήσεις της με αεροπλάνο.

ToVogue σίγουρα πιστεύει ότι η Victoria Beckham αποτελεί ένα πολύ δυνατό χαρτί της μόδας, μιας και έχει κάνει μαζί της όχι ένα, όχι δύο, αλλά έξι εξώφυλλα μέσα στα τελευταία 5 χρόνια.







Αν και λίγες από εμάς (αν όχι καμία) διαθέτουν τα χρήματα, τα οποία μπορεί να ξοδέψει η ίδια σε ρούχα και αξεσουάρ, μπορούμε να εμπνευστούμε από το στυλ και τις επιλογές της.













Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ θα μπορούσα, πολύ ευχαρίστως να φορέσω όλα τα παραπάνω σύνολα!

by Βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου