Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Τάσεις: Τα παντελόνια του Χειμώνα

Το αγαπημένο παντελόνι... ένα ρούχο βολικό, για όλη την ώρα, ένα ρούχο σε άπειρα σχέδια, υφάσματα, στυλ και χρώματα.

Ας δούμε τι παντελόνια θα φορέσουμε το Χειμώνα 2013!

1. Printed







Είναι ιδιαίτερα, αλλά μην τα φοβηθείς. Τα σχέδια που κυριαρχούν είναι γεωμετρικά, floral, αλλά και animal.
Συνδύασε το με μονόχρωμο top ή πουκάμισο και σακάκι.

2. Μήκος μέχρι τον αστράγαλο (και ίσως και λίγο πιο πάνω...)





H νέα τάση θέλει το παντελόνι, είτε είναι skinny ή φαρδιάς γραμμής, να φτάνει μέχρι τον αστράγαλό μας. Συνήθως τα μέχρι τον αστράγαλο παντελόνια είναι ψηλόμεσα, έτσι ώστε να μην "κονταίνουν" το πόδι μας.
Συνδύασε το με ανδρόγυνα παπούτσια, ψηλοτάκουνα peep toes, γόβες με λουράκι γύρω από τον αστράγαλο ή και ankle boots, για περισσότερο "ήσυχο" αποτέλεσμα.

3. Μεταλλικό χρώμα





Τα νέα υφάσματα είναι αστραφτερά. Μπλε, κόκκινο μεταλλικό, χρυσό, ασημένιο. Ο,τι γυαλίζει... είναι της μόδας!
Φόρεσε το με μαύρο ή λευκό μόνο. Το μεταλλικό είναι από μόνο του πολύ έντονο κι έτσι ο οποιοδήποτε συνδυασμός με άλλο χρώμα θα μπορούσε να αποβεί καταστροφικός!

4. Δέρμα





Το δέρμα είναι της μόδας. Σε σακάκια, παλτό, αξεσουάρ, αλλά και tops, φούστες και παντελόνια. Για τα τελευταία, συγκεκριμένα, να έχεις πάντα υπόψιν σου ότι το δέρμα ξεχειλώνει και σακουλιάζει, οπότε ίσως να είναι φρόνιμο να διαλέξεις ένα συνθετικό υλικό με υφή και όψη δέρματος που δεν παθαίνει ποτέ τίποτα, είναι οικονομικό και οικολογικό.
Φόρεσε το με πουκάμισο σε ουδέτερο χρώμα. Όπως και με τα μεταλλικά χρώματα, έτσι και το δέρμα αποτελεί μια τολμηρή επιλογή που απαιτεί κάτι ουδέτερο, προκειμένου να αναδειχτεί τέλεια.

5. Φαρδιά γραμμή






Οι παντελόνες ήταν στη μόδα το καλοκαίρι που πέρασε και παραμένουν και το χειμώνα που μας έρχεται. Αλλά, μαζί με αυτές παραμένουν και τα φαρδιάς περιφέρειας παντελόνια που τόσο αγαπήσαμε πέρυσι το Χειμώνα.
Φόρεσε το είτε είσαι πολύ αδύνατη, προκειμένου να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση των καμπύλων είτε έχεις μερικά παραπάνω πιασιματάκια στην περιφέρεια και θέλεις να τα "καμουφλάρεις".  

6. Τζιν





Skinny, ίσια γραμμή, bootcut, boyfriend, καμπάνα, παντελόνα, σκισμένο, ξεθωριασμένο, blue-black. Όπως και να είναι το τζιν, είναι και θα είναι στη μόδα και πηγαίνει με τα πάντα.
Ταίριαξέ το με όλα τα χρώματα, όλα τα παπούτσια σου, όλα τα top σου ανάλογα πάντα με την ώρα της ημέρας και την περίσταση.

by Βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου