Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ο υπέροχος... "Υπέροχος Gatsby"

Με μεγάλη αγωνία περιμένουμε την επανέκδοση του Great Gatsby στη μεγάλη οθόνη.  Αν και (με ντροπή ομολογούμε ότι) δεν έχουμε δει την, πλέον κλασική, πρώτη ταινία, έχοντας διαβάσει το βιβλίο το κατατάσσουμε άνετα σε ένα από τα αγαπημένα μας βιβλία όλων των εποχών!


Το trailer της ταινίας κυκλοφόρησε μόλις και μας έκανε να ανυπομονούμε!




Ο συνδυασμός Leonardo Di Caprio, Currey Mulligan και Toby Maguire στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Gatsby, Daisy Buchanan και Nick Carraway, ακούγεται πολλά υποσχόμενος.
Ακόμα πιο πολύ μας ιντριγκάρει η σκηνοθεσία της ταινίας, η οποία ανήκει στον Buz Luhrmann. Έχοντας ως δείγμα το Moulin Rouge, μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα έχουμε να κάνουμε με μία μοντέρνα εκδοχή της ιστορίας που διαδραματίζεται το 1922 και ένα love story, που συνοδευμένο από τη μουσική των Jay J και Kanye West όπως επίσης και του Jack White σε μία καινούρια έκδοση του “Love is Blindness” των U2 (ακούγεται στο trailer), θα μας μαγέψει.

Αν μέσα σε αυτά προσθέσει κανείς και το υπέροχο και πάντα πρωτότυπο σενάριο ενός πολύ ταλαντούχου συγγραφέα, του F. Scott Fitzgerald, η επιτυχία της ταινίας είναι δεδομένη.
Υπομονή μέχρι το 2013 για τον υπέροχο, «Υπέροχο Γκάτσμπι»!

by Βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου