Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ώρα Ελλάδος, Ώρα Εθνικής Ενότητας...

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Ελλάδα είναι στο επίκεντρο της προσοχής όλου του κόσμου, για σωστούς ή λάθος λόγους, δεν έχει σημασία...Σημασία έχει να βρούμε τη δύναμη, να φωνάξουμε «ΕΛΛΑΣ» σε πείσμα των καιρών και να βγούμε δυνατοί! Όπως περήφανους μας έκανε η Εθνική Ελλάδος σήμερα που κατάφερε να μας κάνει να χαμογελάσουμε, να αισιοδοξήσουμε και να μείνουμε εντός EURO – οι συνειρμοί δικοί σας...







Καθώς πλησιάζει η ώρα να «τρέξουμε» όλοι στις κάλπες να ασκήσουμε για μία ακόμη φορά το εκλογικό μας δικαίωμα – αυτή τη φορά να τρέξουμε μόνο μένει, η αποχή δεν οδηγεί πουθενά – καλό θα ήταν να έχουμε στο μυαλό μας την «ενότητα» που πρέπει όλους να μας διαπνέει ανεξάρτητα ιδεολογίας, αγανάκτησης, θυμού...

Είναι κρίμα στη χώρα που ζούμε, που πλέον γραφικά αλλά τόσο εύστοχα όλοι αποκαλούμε «η ομορφότερη χώρα του κόσμου», το «καλύτερο οικόπεδο της Ευρώπης» να μην υπάρχει ενότητα, να μην υπάρχει κοινός στόχος, να μην υπάρχει κοινό όνειρο. Κοινό όνειρο για τα παιδιά μας, για εμάς τους ίδιους, τις γενιές που έρχονται. Πάντα κάποιος ή κάποιοι, δεν εξετάζω ποιοι, είναι εκεί να μας υπενθυμίζουν το κακό, το στραβό, το θλιβερό, το υπονομευτικό. Φτάνει πια, δεν αντέχουμε άλλο.

Όλοι ζούμε στην ίδια χώρα...Είναι δυνατόν να μη θέλουμε όλοι το αυτονόητο; Το καλό του τόπου; Μια επιτυχία της Εθνικής Ομάδας μας ανατριχιάζει, μας συγκινεί, μας κάνει να χαμογελάμε και να ξεχυνόμαστε στο δρόμο όλοι αγκαλιά να πανηγυρίσουμε.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας, αυτό ζητάει ο λαός και η εποχή που ζούμε.  Και ας παλέψουμε για το αύριο και το καλύτερο που οφείλουμε στους εαυτούς μας. Άλλωστε όλοι Έλληνες είμαστε!

Καλή ψήφο και συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα...ΟΛΕ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου