Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Καλοκαίρι: Διακοπές στην Ελλάδα


Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου ενός καλοκαιριού που προσωπικά δεν κατάλαβα πώς πέρασε...Ωστόσο δεν πτοούμαστε, αδειάζουμε τις βαλίτσες μας, κρατάμε τις αναμνήσεις μας και συνειδητοποιούμε άλλη μια φορά ότι ζούμε σε μια πανέμορφη χώρα που μπορεί να μας στεναχωρεί αλλά η φυσική της ομορφιά είναι αδιαμφισβήτητη. 
Οι καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα μπορεί να συνδυάζουν κάλλιστα βουνό και θάλασσα ή ξεχωριστά το καθένα από αυτά. Το καλό πάντως είναι ότι έχεις επιλογές.

Συνήθως τις διακοπές μου τις μοιράζω. Πρώτα θάλασσα...


και μετά  βουνό (για ξεκούραση).
                     

Μόνο στο βουνό νοιώθω ότι ξεκουράζομαι. Ύπνος, φαγητό, χαλαρές βόλτες στη φύση και άπλετος χρόνος για σένα. Ξυπνάς το πρωί και δε χρειάζεται να βάλεις τίποτα στο πρόσωπό σου. Το οξυγόνο και η καθαρή ατμόσφαιρα έχουν ήδη φροντίσει για αυτό. Φυσικό spa!

Έτσι έγινε και φέτος. 

Ωστόσο στην Ελλάδα με τις απίστευτες ομορφιές επέλεξαν να περάσουν τις διακοπές τους φέτος και πολλοί διάσημοι φεύγοντας με τις καλύτερες αναμνήσεις. 

Δε θα μπορούσα να μην αναφέρω πρώτα την αγαπημένη Olivia Palermo που φρόντισε τόσο στο προσωπικό της blog όσο και στα media να διαφημίσει την Ελλάδα αφού πέρασε δύο αξέχαστες εβδομάδες στα νησιά μας. 

Οι φωτογραφίες πολλές και όλες extremely stylish! Δε θα μπορούσα να μη βάλω αρκετές από αυτές που βρήκα...θα ήταν κρίμα!




Για περισσότερες click http://oliviasstyle.blogspot.gr/ και http://www.oliviapalermo.com/

H Sara Jessica Parker σε άψογη φόρμα όπως σχεδόν κάθε χρόνο προτίμησε τα ελληνικά νησιά!


Η Sophia Vergara αναστάτωσε με την ομορφιά της τη Μύκονο τον Ιούλιο!


H Maria Menounos που δε χάνει ευκαιρία να περάσει λίγες μέρες στην Ελλάδα και να διαφημίσει όσο μπορεί την ελληνική καταγωγή της (δες μαγιό!)


H Alessandra Ambrosio με τις τέλειες αναλογίες ακόμα και μετά από 2 γέννες ομόρφυνε ακόμα περισσότερο το κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων!




Και άλλοι πολλοί επισκέφθηκαν τη χώρα μας όπως Μαντόνα, Τομ Χανκς, Ναόμι Κάμπελ, Τζέρεμι Άιρονς, Ράσελ Κρόου και ο κατάλογος συνεχίζεται αφού τυπικά τελειώνει το καλοκαιράκι αλλά όχι ουσιαστικά! 

Η Ελλάδα αποτελεί τον νούμερο 1 καλοκαιρινό προορισμό όλων μας αφού απλά δεν συγκρίνεται! Και όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν ακόμα έστω και λίγο από την πόλη και να χαρούν τη θάλασσα ή το βουνό ο ζεστός καιρός συνεχίζεται, επομέωνς οργανωθείτε! 


Τhe summer is still young!

by  Σοκολάτα 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου