Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Copy THAT: Crop tops



Ήταν στη μόδα τη δεκαετία του ΄80 και τα τελευταία δύο χρόνια επανέρχονται με αργούς αλλά δυναμικούς ρυθμούς τόσο για  τις πρωινές όσο και τις βραδινές μας εμφανίσεις. 

Δεν είναι λίγες οι λάτρεις της νέας τάσης (Diane Kruger, Hanneli Mustaparta, Alessandra Ambrosio και πολλές άλλες).

Οι επιλογές αμέτρητες και οι συνδυασμοί άπειροι αφού μπορείτε να φορέσετε ένα κοντό μπλουζάκι ή μπουστάκι με σορτσάκι (κατά προτίμηση όχι πολύ κοντό), φούστα pencil, φούστα μακριά (επίτηδες δεν έβαλα και την κοντή στη λίστα - δε θα μου άρεσε), παντελόνι, παντελόνα φαρδιά και αναλόγως την ώρα και τον τόπο να προσαρμόσετε την εμφάνισή σας. 

Μία συμβουλή που μπορεί να φανεί χρήσιμη: Στην περίπτωση που δεν νοιώθετε άνετα με τους κοιλιακούς σας ή με την ιδέα να αφήσετε ακάλυπτη την κοιλιά σας μπορείτε να φορέσετε μια ψηλόμεση φούστα, παντελόνι ή σορτσάκι και να αφήσετε ελάχιστα ακάλυπτο το πάνω μέρος της κοιλιάς, χωρίς πολλές αποκαλύψεις (κατά την ταπεινή μου γνώμη θεωρώ ότι είναι και η πιο chic επιλογή!) όπως στις ακόλουθες φωτογραφίες.







Αν είστε όμως σε κλίμα διακοπών και μπορείτε να το υποστηρίξετε τότε ιδού κάποιες ιδέες!









Πώς σας φαίνονται; Είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε και εσείς το στυλ που σας ταιριάζει με γνώμονα πάντα το αποτέλεσμα να είναι στιλάτο!
Πάντως ένα είναι το ζητούμενο! 
Είναι καλοκαίρι και σκοπός είναι να νοιώθουμε άνετα και να περνάμε όμορφα!


by Σοκολάτα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου