Κυριακή 5 Μαΐου 2013

HAPPY BIRTHDAY Ζαχαρωτό!




Ήταν 5 Μαΐου του 2012 όταν τέθηκε σε λειτουργία για πρώτη φορά το Ζαχαρωτό.


Όλα ξεκίνησαν ένα βράδυ του Απρίλη, του 2012, όταν δύο ζευγάρια, μπουχτισμένα από τη μονοτονία της καθημερινότητας, μεταξύ σοβαρού κι αστείου αποφάσισαν να δημιουργήσουν κάτι «δικό τους».

Μετά από πολλές ώρες έντονου brainstorming, καταλήξαμε στην ιδέα ενός blog, στο οποίο θα μπορούμε να εκφράζουμε τα ενδιαφέροντα, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς μας.

Επόμενο βήμα, η εύρεση ονόματος. Αυτό ήταν εύκολο: η «Πριονοκορδέλα», πρόταση των ανδρών της ομάδας, απορρίφθηκε αμέσως και το «Ζαχαρωτό» ήρθε να εκφράσει αυτό που ακριβώς θέλαμε μεταφέρουμε ως αίσθηση στους αναγνώστες.

Ίσως ήταν το όνομα που τους απομάκρυνε, αλλά μόλις μέσα σε λίγο καιρό, οι άντρες αποφάσισαν να κάνουν πιο... διακριτική την παρουσία τους, αφήνοντας τη διαχείρηση του Ζαχαρωτού σε εμάς τις δύο (γιούπιιι!).

Ξεκινώντας από τις 5 Μαΐου και για τις επόμενες 365 μέρες το Ζαχαρωτό είναι για εμάς αυτό ακριβώς που λέει κι ο τίτλος του: μια γλυκιά ενασχόληση, ένας τρόπος επικοινωνίας μαζί σας, το hobby μας!

Έτσι σήμερα γιορτάζουμε τα πρώτα μας γενέθλια! Γινόμαστε ενός και είμαστε πολύ χαρούμενες γι’ αυτό! Το γιορτάζουμε σε ένα όμορφο νησάκι κοντά στην Αθήνα απολαμβάνοντας τις διακοπές του Πάσχα.


Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους μας, αλλά και στο Ζαχαρωτούλι μας!

2 σχόλια: