Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Coco Chanel: Once upon a time!


Και ιδού το αποτέλεσμα!!!!!

Σε προηγούμενο post http://zacharoto.blogspot.gr/2013/04/h-coco-chanel.html σας είχαμε ενημερώσει ότι το Μάιο θα παρουσιαζόταν στο Chanel's cruise show στη Σιγκαπούρη ένα μικρού μήκους φιλμ που θα γυριζόταν για την επέτειο των 100 χρόνων του πολυαγαπημένου οίκου Chanel. Πρωταγωνίστρια, η μούσα του οίκου Keira Knightley. Ε, λοιπόν τα γυρίσματα έγιναν και το φιλμ παρουσιάστηκε!



Ως υπέρμετρη λάτρης του στυλ και της προσωπικότητας της Coco Chanel ανυπομονούσα να απολαύσω το αποτέλεσμα που σε κάθε περίπτωση ήλπιζα και πίστευα ότι θα ήταν άρτιο αισθητικά. Και δεν διαψεύσθηκα. 

Καταπληκτικά κουστούμια, υπέροχη μουσική που σε ταξιδεύει στην εποχή εκείνη, χαλαρή ατμόσφαιρα (αφού αυτό ήθελε να μεταφέρει ο Karl Lagerferd, χωρίς στημένους διαλόγους) και απολαυστικά 15 περίπου λεπτά για όσες από εμάς λατρεύουμε τη μόδα και την ιστορία της. 

Δε θα μπω σε λεπτομέρειες περί υποκριτικής γιατί νομίζω δεν έχει κάποια σημασία δεδομένου ότι το φιλμάκι αυτό γυρίστηκε τιμής ένεκεν της μεγάλης σχεδιάστριας και όχι για να διεκδικήσει φαντάζομαι κάποιο Όσκαρ. Άλλωστε συμμετέχουν πολλά μοντέλα του οίκου όπως η Stella Tenant, η Asleigh Good και η Lindsey Wixson (φωτογραφίες με τη σειρά αναφοράς) επομένως φαίνεται η διάθεση του σχεδιαστή να επικεντρωθεί περισσότερο στο νέο αέρα κομψότητας που έφερε η Coco Chanel (πιο μίνιμαλ καπέλα) στη Γαλλική επαρχία, το ενδιαφέρον για τα αντρικής γραμμής ρούχα, τις περίεργες υφές υφασμάτων, τις πέρλες κτλ και όχι σε βαρύγδουπους διαλόγους και οσκαρικές ερμηνείες. 




Ευχάριστα 15 λεπτά γεμάτα φινέτσα, στυλ και μόδα. 
Μπορείτε να απολαύσετε όλο το φίλμ παρακάτω και περιμένω σχόλια...



Φιλάκια 
 Σοκολάτα 

2 σχόλια:

  1. Μου άρεσε πολύ!!!!
    Ευχαριστούμε για το βίντεο!!!
    Φιλάκια και καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα! Χαίρομαι που σου άρεσε! Άλλωστε ό,τι έχει να κάνει με Coco Chanel το αγαπάμε!

      Διαγραφή