Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Αρώματα! Μυρωδιές που φέρνουν την άνοιξη λίγο πιο κοντά...


Η άνοιξη είναι σχεδόν εδώ! Γιατί να μην τη φέρουμε λίγο πιο κοντά, λίγο πιο νωρίς;


Τα παρακάτω αρώματα μυρίζουν "άνοιξη" και μας φέρνουν την αγαπημένη εποχή λίγο πιο κοντά μας...


BALENCIAGA- FLORABOTANICA



Ένα μοντέρνο άρωμα, σε ένα ξεχωριστό μπουκάλι, με μια ασυμβίστη εκπρόσωπο στην καμπάνια του, την Kristen Stewart που στοχεύει κατά κύριο λόγο σε νεανικό κοινό.
Κυκλοφόρησε μόλις στα τέλη του 2012 και αποτελεί ο,τι πιο πολυαναμενόμενο και φρέσκο στο χώρο των αρωμάτων. Το όνομα από μόνο του μας προδιαθέτει για το τι περιμένουμε να μυρίσουμε: μέντα, τριαντάφυλλο, γαρίφαλο και vetiver. Η αίσθηση που αφήνει είναι εκείνη της καθαριότητας, με τα λουλούδια να κυριαρχούν.


DKNY- BE DELICIOUS FRESH BLOSSOM SO INTENSE



Με κύριο συστατικό το τριαντάφυλλο και νότες από βιολέτα, άνθη μηλιάς, εσπεριδοειδή και musk, το Be Delicious Fresh Blossom So Intense έχει έρθει για να ικανοποιήσει εκείνες που το άρωμά τους θέλουν να είναι "λουλουδάτο", αλλά ταυτόχρονα και δροσερό.


AGENT PROVOCATEUR- EAU PROVOCATEUR


Αισθησιακά αρώματα εσπεριδοειδών, κόκκινων φρούτων, μιγκέ και ανθών πορτοκαλιού συνθέτουν το Eau Provocateur, ένα άρωμα που αναδίδει... τρυφερότητα!


LANCOME- LA VIE EST BELLE


Ένα δυνατό (κυριολεκτικά) άρωμα που απευθύνεται κυρίως σε ηλικίες 30-40+, με εκπρόσωπο το απόλυτο χαμόγελο του Hollywood: τη Julia Roberts.
Με την ίριδα και το πατσουλί ως βασικά συστατικά του, το La Vie Est Belle έχει πολύ έντονο το στοιχείο της άνοιξης και της ευδαιμονίας που εκείνη προκαλεί- άλλωστε "η ζωή είναι ωραία"!


CHLOE- SEE BY CHLOE


Συνεχίζοντας με τα καινούρια αρώματα, τα οποία πρωτο- κυκλοφόρησαν μέσα στους τελευταίους 12 μήνες, μύρισα το See by Chloe.
Φρουτένιο και λουλουδάτο, ταυτόχρονα, είναι πιθανό να μη σε κερδίσει με την πρώτη φορά. Η πραγματικές του νότες αναδεικνύονται μερικά δευτερόλεπτα αφού φορεθεί στο δέρμα: περγαμόντο, γιασεμί, πράσινο μήλο και γάλα αμυγδάλου συνθέτουν το πολύ καινούριο και νεανικό άρωμα της Chloe.


VALENTINO- VALENTINA ACQUA FLOREALE


Κυκλοφόρησε μόλις το 2013 και έχει καταφέρει να δηιουργήσει ένα μύθο γύρω του! Πρόκειται για το καινούριο άρωμα του Valentino, που θυμίζει λίγο... Ανατολή! Ένα άρωμα κομψό και ανοιξιάτικο, όσο και το μπουκάλι του. Οι βασικές του νότες είναι το περγαμόντο, το νερολί, η μιμόζα και το γιασεμί.


μία "παλιότερη" πρόταση:


ΚΕΝΖΟ- AMOUR FLORALE



Κατά την προσωπική μου άποψη, το απόλυτα ανοιξιάτικο άρωμα! Ελαφρύ, αλλά με μεγάλη διάρκεια. Νεανικό, δροσερό κι ευφάνταστο, με βασικές του νότες το νερολί, το έλαιο κάρδαμου, η γαρδένια και το γκρέιπφρουτ, δε μοιάζει με κανένα άλλο.
Προσοχή! Λόγω του ότι το συγκεκριμένο άρωμα... τα έχει τα χρονάκια του, είναι πολύ πιθανό να το βρείτε σε προσφορά (εγώ αγόρασα τα 85ml μαζί με κρέμα σώματος από το Mc Arthur με μόλις 40 ευρώ).


και τέλος, η (πολύ) οικονομική μου πρόταση:

SEVENTEEN- TWIST


Πρόκειται και πάλι για ένα σχετικά καινούριο άρωμα, πάρα πολύ φθηνό, χωρίς όμως αυτό να μειώνει την αξία του. Για την ακρίβεια, όσες έχουν δοκιμάσει το Flower της Kenzo θα καταλάβουν ακριβώς τι εννοώ: τα δύο αυτά αρώματα είναι πανομοιότυπα! Φρεσκάδα, άρωμα πούδρας, λουλουδιών και λεμονιού είναι το αποτέλεσμα της Twist. Το βασικό πλεονέκτημά του είναι η μεγάλη διάρκειά του, κάτι που δε συναντά κανείς σε άρωμα ευρείας κατανάλωσης.

by Βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου