Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Βάλε μουσική: Michael Buble

Μήπως με το που έφυγε το καλοκαίρι εξαφανίστηκε και ο καλοκαιρινός σου έρωτας; Ε και;
Μόλις χώρισες και νοιώθεις ότι πέφτεις στο κενό; Δε νομίζω...
Δεν αξίζει να στεναχωριέσαι. Συνέχισε να ψάχνεις για τον/την κατάλληλο/η. Κάπου γύρω σου είναι και απλά δεν έχετε συναντηθεί. 



"Haven't met you yet" τραγουδάει ο ολίγον Καναδός, ολίγον Ιταλός Michael Buble,
πολυβραβευμένος τραγουδιστής και ηθοποιός, με 30.000.000 πωλήσεις άλμπουμ σε όλο τον κόσμο και μας κάνει να αισιοδοξούμε.

Προσωπικά, τον άκουσα για πρώτη φορά στο ραδιόφωνο όπου ερμήνευε με απίστευτο, μαγικό τρόπο το all time classic κομμάτι των Drifters το "Save the last dance for me". Μέχρι τότε δεν τον ήξερα  παρόλο που στην παρέα είχα ακούσει να τον αναφέρουν. Στην αρχή μου θύμισε η φωνή του τον μοναδικό Frank Sinatra... Μετά άκουσα ποιος ήταν...Μα τόσο καλός; Αμέσως έψαξα, διάβασα για αυτόν και φυσικά δεν έμεινα μόνο στο κομμάτι που άκουσα στο ραδιόφωνο. Επεδίωξα να ακούσω και άλλα τραγούδια δικά του αλλά και διασκευές. Απλά καταπληκτικός!

Όποτε τον ακούω με ταξιδεύει πίσω με τη φωνή του, στις εποχές που η μουσική σε έκανε να ερωτεύεσαι και να ονειρεύεσαι...Ο ίδιος λοιπόν, για να επιστρέψουμε στα δικά μας, πραγματοποίησε το όνειρό του και βρήκε τον πραγματικό έρωτα στο πρόσωπο της πανέμορφης ηθοποιού - μοντέλου Luisiana Lopilato με την οποία παντρεύτηκε και είναι η πρωταγωνίστρια του video - clip. Γιατί όχι και εμείς; Στα πιο απίθανα μέρη, την πιο απίθανη στιγμή μπορεί η ζωή σου να αλλάξει προς το καλύτερο.  

Ανέβασε την ένταση, σκέψου θετικά, "προχώρησε" μπροστά και χαμογέλασε στο αύριο. 

Καλή τύχη και να θυμάσαι..."Αν έχεις ένα όνειρο, δωσ' του την ευκαιρία να πραγματοποιηθεί". 

2 σχόλια:

  1. "Αν έχεις ένα όνειρο, δωσ' του την ευκαιρία να πραγματοποιηθεί"
    Υπέροχη φράση!!
    Καλή σου ημέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα!!!!!
    Εύχομαι τα όνειρά σου να πραγματοποιηθούν και σύντομα...Είμαι σίγουρη ότι θα τους δώσεις την ευκαιρία:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή