Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Η Barbara Steisand σκηνοθετεί


Η διάσημη, πολυτάλαντη Barbara Streisand ετοιμάζεται να επιστέψει στον κινηματογράφο και μάλιστα πίσω από τις κάμερες.
Δεκαέξι χρόνια πέρασαν από την τελευταία της σκηνοθετική προσπάθεια στη ρομαντική ταινία “The mirror has two faces”, όπου είχε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ταινία δεν είχε αποσπάσει και τις καλύτερες κριτικές, αυτό όμως δεν πτοεί τη Barbara Streisand, η οποία ετοιμάζει τη μεγάλη της σκηνοθετική επιστροφή με την παραγωγή του “Skinny and cat”, μιας πραγματικής ιστορίας για το θυελλώδη γάμο του συγγραφέα Erskine Caldwell με τη φωτογράφο Margaret Bourke-White.


Η ταινία θα διαδραματίζεται στην εποχή της τζαζ, και συγκεκριμένα το 1924, και για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχει επιστρατεύσει δύο μεγάλα ονόματα του Hollywood: τον Colin Firth και την Cate Blanchett. Το σενάριο της ταινίας υπογράφει η Linda Yellen.
Η παραγωγή αναμένεται να είναι πολυδάπανη, με τη χρηματοδότηση να αγγίζει τα 20 εκατομμύρια δολάρια, χρήματα, τα οποία, φαίνεται να δυσκολεύεται να συγκεντρώσει η Barbara Streisand.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το 2013, οπότε και ευελπιστεί να έχει το κεφάλαιο που απαιτείται. Η Streisand μέσα στο 2012 ετοιμάζει την κινηματογραφική μεταφορά του θεατρικού μιούζικαλ "Gypsy", στην οποία θα πρωταγωνιστεί.
Να σημειωθεί ότι η Streisand έχει τιμηθεί με Oscar ερμηνείας για την ταινία “Funny Girl”, αλλά και Χρυσή Σφαίρα για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στην ταινία “Yentl”. 

by Βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου