Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Copy THAT: Red bag

Phynes
Αν ρωτούσατε πριν από χρόνια τη γνώμη μου για την κόκκινη τσάντα δε θα ήταν σίγουρα αρνητική αλλά δε θα ήταν και θετική. Πλέον είμαι πεπεισμένη! Είναι η απόλυτη τσάντα!
Σε μικρό ή μεγάλο μέγεθος έχει άποψη, στυλ και πάει με όλα τα ρούχα. Φυσικά σημαντικό ρόλο παίζει η απόχρωση της τσάντας, όσο πιο χαρούμενο το κόκκινο τόσες περισσότερες επιλογές έχεις αλλά γενικότερα ταιριάζει πολύ με λευκό, μαύρο, μπλε, μωβ, κίτρινο, θαλασσί, καφέ, ανοιχτό πράσινο, γκρι, μπεζ, γαλαζοπράσινο ακόμα και ροζ. Δεν είναι λίγοι οι συνδυασμοί φέτος κόκκινου και ροζ που παλαιότερα το θεωρούσαμε απαγορευτικό. Επίσης η τάση color block πολύ μας αρέσει και μας διευκολύνει στους συνδυασμούς.

Δεν είναι λίγες οι διάσημες που προτιμούν κόκκινη τσάντα για τις καθημερινές πρωινές, απογευματινές και βραδινές εξόδους τους. 




    










Η αγαπημένη μου...



...την οποία κρατούσα κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα με όλα τα ρούχα από το πρωί ως το βράδυ. Love it! Δοκιμάστε και εσείς να επενδύσετε σε μια κόκκινη τσάντα. Θα με θυμηθείτε γιατί αναβαθμίζει το look σας στο λεπτό!


by Σοκολάτα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου