Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Μαλλιά: Ψηλός Κότσος

Πιάστε τα μαλλιά σας κότσο, όσο πιο ψηλά γίνεται και θυμηθείτε τα παιδικά σας χρόνια και όχι μόνο που πηγαίνατε μπαλέτο! Ο κότσος της μπαλαρίνας είναι must για το φετινό καλοκαίρι τόσο στην πόλη όσο και στην παραλία και την εξοχή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα λαστιχάκι και το αποτέλεσμα θα απογειώσει την εμφάνισή σας.







Δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες για το πώς φτιάχνουμε ένα κότσο. Άλλωστε κατά τη γνώμη  μου όσο πιο ατημέλητος (επιμελώς) είναι τόσο πιο ωραίος. Απλά πιάνουμε τα μαλλιά μας ψηλά αλογοουρά και μετά τα τυλίγουμε όσες φορές απαιτείται, ανάλογα με το μάκρος τους, για να τα στηρίξουμε. 

Προσωπικά, δεν τα πιάνω αλογοουρά πρώτα...Γυρνάω τα μαλλιά μου ψηλά στο κεφάλι όσες φορές θέλω (ανάλογα αν προτιμώ ένα χαλαρό ή πιο σφιχτό αποτέλεσμα) και τα στερεώνω με το λαστιχάκι. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι πιο ανάλαφρο και νεανικό...

Μιας και ο "μπαλαρινίστικος κότσος" (έτσι τον έλεγα μικρή) αποτελεί πλέον must, δεν είναι λίγες οι λάτρεις του συγκεκριμένου χτενίσματος είτε για τις πρωινές είτε για τις πιο βραδινές ιδιαίτερες εμφανίσεις τους.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου