Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Βάλε μουσική: Cannonball



Σου την έχω παρουσιάσει πολλές φορές ως fashion icon, δικαιολογημένα, αλλά η Lea Michele είναι πολλά παραπάνω πράγματα από αυτό.

Ως πρωταγωνίστρια του Glee, της μοναδικής μουσικο- χορευτικής σειράς της Αμερικανικής τηλεόρασης με απήχηση σε όλες τις ηλικίες στα πλάτη και τα μήκη της γης, έχει δείξει το ταλέντο της στο τραγούδι, το χορό και την ηθοποιία.


Τελευταία, όμως, τη θαύμασα για έναν ακόμα λόγο: την αξιοπρέπεια με την οποία χειρίστηκε την απώλεια του συντρόφου της, Cory Monteith, που πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών σε συνδυασμό με κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοολ.

Πολύ πρόσφατα, η Lea Michele κυκλοφόρησε το πρώτο της alboum, Louder, με πρώτο single το Cannonball, αφιερωμένο, φυσικά στον αδικοχαμένο συντροφό της.

Δυνατό, αλλά ευχάριστο, το video- clip δείχνει αυτό ακριβώς: πώς από το σκοτάδι και τη "μαύρη" διάθεση με τη βοήθεια του χρόνου οι ημέρες γίνονται πιο "φωτεινές" και η διάθεσή σου πιο ανάλαφρη.

Ο συμβολισμός γίνεται με το φωτισμό, την έκφραση αλλά και τα χρώματα των ρούχων της τραγουδίστριας και παίζει το σημαντικότερο, για μένα μήνυμα στο συγκεκριμένο video- clip.

Enjoy!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου