Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Τάσεις: Φθινόπωρο - Χειμώνας 2013-2014 μέσα από το πρίσμα του φωτογραφικού φακού


Eπειδή η μόδα πάντα προηγείται της εποχής της ξεφυλλίζοντας περιοδικά και όχι μόνο συνάντησα μερικές πολύ ενδιαφέρουσες διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας του εξωτερικού.


Οι φθινοπωρινές - χειμωνιάτικες προτάσεις πάντα παρουσιάζονται με πιο σοφιστικέ ύφος, λιτές γραμμές και αποπνέουν μια μυστήρια διάθεση, πολλές φορές απόκοσμη. Οι φωτογραφίες είναι εκφραστικές, απλές και το ίδιο εντυπωσιακές με αυτές που επιλέγουν οι διάσημοι οίκοι μόδας του εξωτερικού για τις collections άνοιξη και καλοκαίρι. Απλά έχουν μια πιο σοβαρή και λιγότερο ανάλαφρη διάθεση όπως άλλωστε και η εποχή (φθινόπωρο -χειμώνας).

Από τις διαφημιστικές καμπάνιες που ήδη έχουν κυκλοφορήσει επέλεξα τις πιο αγαπημένες μου...

FENDI: Πολύ ωραία φωτογράφηση με πρωταγωνίστρια (ποια άλλη;) την Cara Delevingne! Ωραίες γραμμές και μου αρέσουν οι φούξια πινελιές!




ΕSCADA: Φθινοπωρινά, χειμερινά χρώματα και απλότητα (η πιο chic και ανεπιτήδευτη επιλογή!)



BLUMARINE: H Candice Swanepoel, επιβλητική και ... μελαχρινή αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις χειμερινές προτάσεις του οίκου όπου το κόκκινο χρώμα επικρατεί και μας αρέσει πολύ!




LΟΝGCHAMP: Aγαπημένες τσάντες, καθαρά urban (αστική) φωτογράφιση.


DKNY: H Cara Delevingne κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης και εντυπωσιάζει!






CAVALLI: Προφανώς εμπνευσμένος από το τεταμένο κοινωνικό κλίμα σε όλη την Ευρώπη αποδεικνύει ότι όλα μπορούν να γίνουν με στυλ!




ΜULBERRY: Έκπληξη... Η Cara Delevingne μαζί με υπέροχες κουκουβάγιες αναδεικνύουν τις προτάσεις του οίκου για ρούχα και αξεσουάρ. Πολύ χειμερινό concept!




H "σοφία" (δες κουκουβάγιες...) των εμπνευστών μας μάγεψε και πάλι! Σύντομα περισσότερα! 
Το καλοκαίρι συνεχίζεται αλλά το Ζαχαρωτό προηγείται της μόδας :)

by Σοκολάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου