Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Fashion News Alert! Wrangler Denim Spa


Eίχατε σκεφθεί ποτέ να έχετε ένα τζιν που να δείχνει πραγματικά όμορφο πάνω σας αλλά να φροντίζει και την ομορφιά της επιδερμίδας σας;
Επιστημονική φαντασία; Και όμως όχι!
Η αγαπημένη εταιρεία Wrangler προχώρησε ένα βήμα μπροστά και καινοτόμησε με τη νέα σειρά Wrangler Denim Spa.


Υπέροχα skinny και slim jeans σε διάφορα σχέδια που κολακεύουν το σώμα και προστατεύουν τα πόδια μας από την αφυδάτωση και την κυτταρίτιδα χάρη στην ενυδατική/ειδκή σύνθεση που περιέχουν. Aλόη, εκχυλίσματα ελαίων, ρετινόλη, καφεϊνη και βούτυρο καριτέ είναι μόνο μερικά από τα συστατικά που έχουν επιστρατευθεί για την ομορφιά μας. 

Πώς; Το ύφασμα κατά την εργοστασιακή τους επεξεργασία ψεκάζεται με μικροκάψουλες που εμπεριέχουν όλα αυτά τα συστατικά και ενεργοποιούνται για το επιθυμητό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια που φοράμε το αγαπημένο μας τζιν.  






"Τα νιώθεις πιο δροσερά από τα άλλα jeans" δηλώνει η Lizzie Jagger (η κόρη του Mike Jagger), κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας. "Μετά από μία μέρα φορώντας τα νιώθεις τα πόδια σου πιο μεταξένια από ότι συνήθως".






Ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε εκχύλισμα Aloe Vera (είναι γνωστές οι καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες της αλόης), Olive Extracts για τα οφέλη του καρπού της ελιάς και super ενυδάτωση, Smooth legs για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και Fruit Oils για να επωφεληθείτε των ιδιοτήτων των ελάιων των φρούτων. 

Για περισσότερα επισκεφθείτε το website της εταιρείας http://www.wrangler-europe.com/denimspa/

Θα βρείτε υπέροχα χρώματα που θυμίζουν φρούτα και ανεβάζουν τη διάθεση καθώς και κλασικά τζιν που αναδεικνύουν το σώμα σας. Τέλος ανάλογα με το αποτέλεσμα που αναζητάτε δηλαδή λεία πόδια ή ενυδάτωση θα κάνετε το τεστ και θα βρείτε το προσωπικό σας τζιν.

Οι ευεργετικές ιδιότητες διαρκούν για 6 - 8 (για την κυτταρίδα 4-6) πλυσίματα. Ωστόσο ο χρόνος μπορεί να παραταθεί αν αγοράσετε το ειδικό σπρέι.

 

Να ένα προϊόν που με εξέπληξε πραγματικά. Τί άλλο θα σκεφτούν; Ανυπομονώ!

Φιλιά 
Σοκολάτα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου