Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Πηγή στυλιστικής έμπνευσης! Kristen Stewart



Μπορεί σε πολλούς να ακούγεται παράδοξο το πως είναι δυνατόν να υπάρχουν γυναίκες που να θεωρούν την Kristen Stewart chic ή έστω καλοντυμένη.

Πολλά άρθρα έχουν γραφτεί σχετικά με το αγορίστικο στυλ της και τις κάθε άλλο παρά ευφάνταστες στυλιστικές της επιλογές. Παρόλα αυτά, αργά και σταθερά, η Kristen Stewart εξελίσσεται σε fashion icon ενώ παράλληλα παρατηρεί τις μετοχές της στο Hollywood να ανεβαίνουν αποκτώντας τον τίτλο μίας εκ των καλύτερα πληρωμένων ηθοποιών του 2012.

Το στυλ της σίγουρα διαφοροποιείται από εκείνο που έχουμε στο μυαλό μας όταν μιλάμε για Hollywood. Είναι φρέσκο, νεανικό και τολμηρό. Τις περισσότερες φορές είναι ντυμένη όπως  θα ντυνόταν κάθε κορίτσι της ηλικίας της ταξιδεύοντας με αεροπλάνο, βγαίνοντας βόλτα ή αν συμμετείχε σε μία κοινωνική εκδήλωση. Κι αυτή η αμεσότητα και απλότητά της είναι που κάνει το στυλ της ακαταμάχητο και την καθιερώνει ως την πιο "googled" προσωπικότητα σε σχέση με τη μόδα, αφήνοντας πίσω της τις Olivia Palermo, Zooey Deschanel, Alexa Chung, Kate Moss και άλλες πολλές!








   



Από τις επιλογές της δε λείπουν και κομμάτια περισσότερο glamorous, με τα οποία όμως φροντίζει, τις περισσότερες φορές, να είναι προσγειωμένη... φορώντας τα αγαπημένα αθλητικά της κατά τις μετακινήσεις τις προς και από την κάθε εκδήλωση (ενίοτε και κατά τη διάρκεια αυτής)!




Η Kristen Stewart μου αρέσει, στυλιστικά, πολύ! Ζηλεύω τις περισσότερες εμφανίσεις της και θα μπορούσα να φορέσω όλα τα ρούχα που έχει κατά καιρούς φορέσει σε επίσημες και όχι εκδηλώσεις.
Είναι που η Kristen είναι "το κορίτσι της διπλανής πόρτας"; Είναι που μερικές φορές με τις πιο σικάτες και glamorous επιλογές της δείχνει να είναι έξω από τα νερά της και να αισθάνεται κάπως άβολα; Καταλήγω στο ότι είναι το ότι ταυτίζομαι μαζί της: δε μπορώ να ισορροπήσω πάνω σε πανύψηλα τακούνια, κουράζομαι με τα χαμηλότερα, λατρεύω κάθε είδους αθλητικό, από Vans μέχρι Keds κι από All Star μέχρι Nike, δε μου αρέσει τα ρούχα μου να "φωνάζουν" από χιλιόμετρα μακριά την τιμή η τη μάρκα τους και για τις καθημερινές μου εμφανίσεις το τζιν αποτελεί την πρώτη (και τις περισσότερες φορές και τελευταία) λύση!








Σας αφήνω με τις περισσότερο stylish, επίσημες επιλογές της προκειμένου να εμπνευστείτε από τη φρεσκάδα του στυλ της...








by Βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου