Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Νύχια: Tάσεις 2012 - Μανικιούρ Χαβιάρι


Το μανικιούρ χαβιάρι είναι η νέα τάση στα νύχια που σίγουρα δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορες. Προσωπικά, θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω και για τις επόμενες μέρες απλά να κάθομαι και να κοιτάζω τα νύχια μου. Γίνεται;

Ιδού το αποτέλεσμα...



Τα «Caviar Nails» όπως ονομάστηκε η μόδα αυτή στο εξωτερικό, έχουν αγαπηθεί πολύ και αποτελούν το τελευταίο απόλυτο trend για τα νύχια. H εταιρεία Ciate ήταν η πρώτη που λάνσαρε την ξεχωριστή αυτή τεχνοτροπία με βερνίκια και πέρλες που όταν τοποθετηθούν στα νύχια θυμίζουν χαβιάρι. Το αποτέλεσμα μοναδικό αφού τα νύχια αποκτούν μια τρισδιάστατη όψη.



Ποια η διαδικασία; Απλώνουμε δύο στρώσεις από το βερνίκι της αρεσκείας μας σε κάθε νύχι (μπορούμε προηγουμένως να έχουμε χρησιμοποιήσει βάση). Πριν στεγνώσει η τελευταία στρώση ρίχνουμε πάνω σε ολόκληρο το νύχι τις πέρλες προσεκτικά ώστε να απλωθούν ομοιόμορφα και τις πιέζουμε για να σταθεροποιηθούν. Για καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιούμε γυαλιστικό βερνίκι στις άκρες των νυχιών. Κατόπιν περιμένουμε υπομονετικά 15 - 20 λεπτά για να στεγνώσουν και να θαυμάσουμε το πραγματικά ξεχωριστό αποτέλεσμα.  


Οι επιλογές πολλές. Μπορούμε να επιλέξουμε το ίδιο χρώμα βερνίκι και πέρλες σε όλα τα δάχτυλα, να αναμείξουμε τις πέρλες για ένα πιο χαρούμενο και καλοκαιρινό αποτέλεσμα ή να τις τοποθετήσουμε σε ένα μόνο δάχτυλο δημιουργώντας ένα διαφορετικό στυλ. 







Δοκιμάστε την απόλυτη τάση στα νύχια και πείτε μας τις εντυπώσεις σας! Μπορεί να μη διατηρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά σίγουρα αξίζει άμα θέλετε να κάνετε τη διαφορά. Καλή επιτυχία! 

by Σοκολάτα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου