Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Μερικές το προτιμούν καυτό...

....το σορτσάκι τους...Από τις πιο hot τάσεις της καλοκαιρινής μόδας και όχι μόνο. Η εμφάνιση του ξεκίνησε  αρκετά δυναμικά από φέτος το χειμώνα, ιδίως στο εξωτερικό - λιγότερο στην Ελλάδα - όπου φορέθηκε όλες τις ώρες, από το πρωί ως το βράδυ, κυρίως με φαρδιά πουλόβερ, πουκάμισα και σακάκια. Το καλοκαίρι όμως έφτασε και είναι καιρός τα σορτσάκια να διαδραματίσουν δικαιωματικά πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις σας. 
Βάλτε τα σε περίοπτη θέση στην ντουλάπα και σκεφτείτε τρόπους να τα συνδυάσετε. 

Τζιν shorts...Η πιο εύκολη και σίγουρη επιλογή για τις καλοκαιρινές βόλτες. Συνδυάζεται με απλό ριχτό Τ - shirt σε οποιοδήποτε χρώμα ή φλούο - για πιο in fashion εμφανίσεις. Δε χρειάζεται καν να το αγοράσετε αφού άνετα μπορείται να κόψετε το παλιό σας τζιν και να δημιουργήσετε ένα εντελώς καινούριο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σας. (Τελευταία βλέπουμε το τζιν σορτσάκι να είναι πολύ κοντό και να εξέχουν οι τσέπες στο μπροστινό μέρος...χμμμμ θέλει προσοχή και μια συγκεκριμένη ηλικία...).




Λευκό shorts...Αγαπημένο και διαχρονικό...Συνδυάζεται με όλα τα ρούχα μας, από απλά T-shirts έως βραδινά σακάκια.



Φλοράλ shorts....Πολύ στη μόδα και πολύ "επικίνδυνα" στο συνδυασμό τους. Συνδυάζονται αποκλειστικά και μόνο με μονόχρωμες μπλούζες, πουκάμισα και σακάκια, εκτός και αν μπορείτε να υποστηρίξετε ένα πιο ανατρεπτικό συνδυασμό...φλοράλ σορτσάκι με μπλούζα ριγέ..! Θέλει όμως προσοχή για να μην πιστέψουν οι γύρω σας ότι απλά ήταν πολύ πρωί και δεν βλέπατε τί φορούσατε...




Κόκκινο/Πράσινο/Κίτρινο shorts... Ό,τι πιο καλοκαιρινό και in fashion μπορείτε να φορέσετε για μια super colour block εμφάνιση επιλέγοντας να το συνδυάσετε με μπλούζα άλλου, εκ διαμέτρου αντίθετου χρώματος...αν και εγώ θα προτιμούσα μια λευκή ή ίδιου χρώματος και πιο ανοιχτής απόχρωσης μπλούζα.


"Φόρμα" shorts.... Θέλει ψάξιμο, θέλει σωστές αναλογίες, ψηλά πόδια αλλά όποια το τολμήσει σίγουρα θα ξεχωρίσει!



Προσοχή όμως στις υπερβολές γιατί δυστυχώς τα shorts μπορεί να είναι άνετα, ευκολοφόρετα και δροσερά αλλά είναι και αποκαλυπτικά των όποιων ατελειών ενδεχομένως έχουμε στην ακάλυπτη περιοχή...Για αυτό επιλέξτε αυτά που σας κολακεύουν και ξεχάστε τα κολλητά, κοντά, ενδεχομένως σατέν σορτσάκια μιας άλλης εποχής που όταν τα φορέσετε θα σας κοιτάνε μεν όλοι αλλά για λάθος αιτία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου