Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Νύχια: Τα χρώματα του καλοκαιριού- 2012





Μια ωραία εμφάνιση προϋποθέτει όχι μόνο προσεγμένο ντύσιμο, αλλά και περιποιημένα άκρα: όχι πολύ μακριά ούτε υπερβολικά κοντά νύχια, καθαρά χέρια και πόδια, καθόλου πετσάκια, αφαίρεση των σκληρύνσεων και όχι μόνο βαμμένα νύχια.

Οι τάσεις της φετινής σεζόν;

1. Nude
Τα βαμμένα στο χρώμα του δέρματος ή και καθόλου βαμμένα νύχια είναι μόδα. "Μακραίνουν" τα χέρια, δείχνουν νεανικά και φρέσκα. 
Προϋπόθεση να είναι τα χέρια και τα πόδια μας περιποιημένα και καθαρά. Η απουσία χρώματος τονίζει την κάθε ατέλεια του νυχιού και του γύρω δέρματος. 




2. Το χρώμα είναι μόδα
Τολμήστε να βάψετε τα νύχια σας με οποιοδήποτε χρώμα- είναι της μόδας! Κόκκινο, πορτοκαλί, ροζ σε όλες του τις αποχρώσεις, κίτρινο, πράσινο, βεραμάν, γαλάζιο, μπλε, μοβ, σοκολατί: πειραματιστείτε και θα βγείτε κερδισμένη.

Η προσωπική μου συλλογή από βερνίκια Sephora
L'oreal Color Richie

Τα χρώματα της Essie για το φετινό καλοκαίρι

China Glaze summer neons 2012


3. Παστέλ χρώματα
Ένας συνδυασμός των δύο παραπάνω τάσεων, που θέλει το μανικιούρ και το πεντικιούρ μας "ήσυχο", αλλά με χρώμα. 





4. Διαφορετικά χρώματα
Η τάση δεν αφορά μόνο τα διαφορετικά χρώματα μεταξύ των νυχιών χεριών και ποδιών, αλλά και τα διαφορετικά χρώματα σε κάθε νύχι ξεχωριστά!
Τολμηρό και μοναδικό, αξίζει να το δοκιμάσουμε.

Για τις πιο συντηρητικές υπάρχει η λύση του παράμεσου- βάφουμε όλα τα νύχια στο ίδιο χρώμα εκτός από τον παράμεσο. Επιλέγουμε είτε άλλο τόνο του ίδιου χρώματος ή χρώμα που να κάνει έντονη αντίθεση με τα υπόλοιπα.  
Το προσωπικό μου αγαπημένο: εναλλάξ. Δύο ταιριαστά χρώματα (πορτοκαλί- κίτρινο, ροζ έντονο με ροζ/λευκό, μοβ λιλά με παστέλ ροζ κ.α.) εναλλάξ σε κάθε νύχι.









5. Περίεργα σχέδια
Φτιάξ'τε σχέδια πάνω στα νύχια σας! Με αγοραστά στρας και ειδικά αυτοκόλλητα ή φτιάχνοντας "γραμμούλες" από σελοτέιπ για ριγέ, καρό και άλλα σχέδια.





6. "Κρακελέ"
Ήταν της μόδας το χειμώνα που μας πέρασε και παραμένει. Τα χρώματα για το καλοκαίρι είναι πιο ανοιχτόχρωμα και οι συνδυασμοί πιο έντονοι.


  

The nail polish junkie,
Βανίλια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου